Ballagási és szalagavató felvételek

Ballagási vagy szalagavató videókat kétféle módon készíthetem.Akár saját részre, akár osztályszinten!

Egyéni rendelésnél a megadott óvodás (óvodások) diák (diákok) szerepelnek a legtöbbet. Közeli felvételekkel színesitem az anyagot.

Az osztály többi tagja is szerepel a felvételen több alkalommal is. De természetesen ezek a felvételek egy ember (esetleg emberek) központúak.Az egész esemény felvételre kerül.Igény esetén az otthoni készülődés és indulás majd az esemény után a családi köszöntők is felvételre kerülhetnek.

Osztály vagy csoport szintű megrendelés estén a felvételeken minden óvodás diák egyenlő arányban kerül felvételre.

Közeli felvétel is mindenkiről egyenlő arányban készül.Az egész esemény felvételre kerül.Igény esetén az esemény után közös bulis felvételek is készülhetnek.

A felvett anyagot számítógépes programok segítségével, szerkesztem, színesítem trükkökkel, valamint elkészítem az utóhangosításokat és a feliratokat is. DVD-videó vagy FULL HD formátumba kérhető.

A DVD-lemez jó minőségű nyomtatható amelyen megbeszélés szerint az óvodás vagy diák fotója szerepelhet.

A lemezek esztétikus, könnyen kezelhető egyedi menüvel (főmenü, almenü) egyedileg szerkesztve készülnek. Fotópapírra nyomtatott díszborítóval dobozban kapnak helyett a lemezek. Osztály vagy csoport szintű rendelésnél egyforma vagy egyéni boritóterv is készülhet.

Fotópapírra nyomtatott díszborítóval dobozban kapnak helyett a lemezek

Ballagás és szalagavató ünnepségre fotó szolgáltatásunk is kérhető.