Esküvői felvételek

A kedves ifjú pár által megadott időben kezdek (szabadtéri videózás, készülődés stb.) és a megfelelő csomagnál akár addig maradok, amíg a zenekar nem pakol!!! Tehát nincs időkorlát.

Profi kamerákkal (Full HD és 4K) dolgozom és a felvételeknél nagy hangsúlyt fektetek az élő hang varázsára így közvetlenebb lesz az esküvői mozi.

Természetesen a megfelelő részeknél utóhangosítással látom el az anyagot.

Esküvő tartalmának és a csomagválasztásnak megfelelően akár 4-6 óra kész anyagot is átadhatok. Az esküvő különleges esemény, én ezért nem zsugorítom az anyagot 2-3 órába, ugyanis ebbe az időtartamba nem férhet bele csak hiányosan. Véleményem szerint az esküvő protokoll részeit nem illik vágni. Ilyen például Kikérő, Búcsúztatók, Polgári szertartás, Templomi szertartás, Menyasszony tánc. Ezek a részek két kamerával külön szemszögből is felvételre kerülhetnek. A mulatós részből és az esetleges játékokból pedig mindenki a többet szereti.

A lényeg, hogy a felvételeken mindenki megtalálja magát sokszor és a fiatal pár is megtaláljon mindenkit.

Így lesz az esküvő visszanézve is igazi élmény és így marad meg az emlékek sokasága.

A lakodalom helyszínén több reflektoros (led) világítást végzek igény esetén. A reflektorok nem adnak hőt csak szép természetes fehér fényt. A megfelelő fényviszonyok eléréséhez ezek a reflektorok távirányítóval működnek, amit az aktuális helyiség belső fényviszonyaihoz igazítok. Így könnyen tudom szabályozni azt, hogy mikor milyen fényre van szükségünk.

A felvett anyagot számítógépes programok segítségével, szerkesztem, színesítem trükkökkel, valamint elkészítem az utóhangosításokat és a feliratokat is.

DVD-videó vagy FULL HD formátumba kérheti az anyagot!

A DVD-lemez jó minőségű nyomtatható az ifjú pár fényképe minden lemezen szerepel.

A lemezek esztétikus, könnyen kezelhető egyedi menüvel (főmenü, almenü) egyedileg szerkesztve készülnek. Fotópapírra nyomtatott díszborítóval dobozban kapnak helyett a lemezek.

A végeredmény egy klassz esküvői mozi szép menüvel ízléses anyagösszeállítással amiből biztosan nem fog hiányozni semmi!!!

Térjünk át fényképek világára is.

A fotók is a megadott időponttól készülhetnek legyen az akár készülődés vagy szabadtéri fotózás és a megfelelő csomag végéig tartanak akár amíg a zenekar nem pakol.Így aztán fényképek készülnek készülődésről,szabadtéri fotózáson, vendégvárásról, kikérőről, búcsúztatókról, polgári és templomi szertartásról. Szertartások után csoportképek készülnek majd folytatódik a fényképek sora nyitótáncról, vacsoráról, játékokról, menyasszonyi tortáról, menyasszonytáncról, újasszonytáncról, újembertáncról, vonatozásról,és a hajnalig tartó mulatozásról. Ha a buli végéig maradunk a legvégén ottmaradó vendégek és az új pár közös képeivel zárunk.

A nyersanyagot egyesével átnézve válogatjuk, retusáljuk, színesítjük szépiás fekete-fehér hdr fotókkal.

A lényeg csak javított tökéletes képek kerülhetnek átadásra.A darabszámot sosem korlátozom így a felsorolás alapján is megállapítható, hogy nagyon sok fotót adok át.DVD lemezre írom ezáltal lemondok a fényképek jogáról az ifjú pár részére. Igény esetén papírkép is kérhető.

Fotókönyv rendelése estén minden oldal háttérképét egyedileg szerkesztjük az ifjú pár kellékeit felhasználva legyen az csokor asztaldísz kocsidísz jegygyűrű stb. Majd a fényképek ízléses elhelyezése azután a fotókönyv nyomtattatása következik. Igény estén kisebb fotókönyv is készülhet a szülőknek köszönet képen. A különlegessége és egyedisége,hogy ezeket külön a menyasszony és külön a vőlegény szüleinek személyre szabottan készítjük el.

A végeredmény egy szuper keményborítós nagy fotókönyv amiben az egész esküvő végigvezetésre kerül a kezdéstől a záróképig!!!