Régi felvételek felújítása

Régi felvételeit legyen az VHS, mini dv ,hi8 kazettán mindenképpen érdemes korunk modern adathordozóira menteni.Ezek a pótolhatatlan felvételek az idő múlásával veszítenek a minőségükből majd fekete-fehérré válhatnak és a legvégső stádiumban sajnos el is tűnhet a szalagról. A másik gond,hogy lassan nem lesz mivel lejátszani őket.

Ne hagyja, hogy ezek a fontos pillanatok elvesszenek!

Menteni tudom régi felvételeit méghozzá olyan módon,hogy a lehetőségekhez képest egy picit javítani is tudok rajta.

Archiváló dvd lemezre írom a javított anyagot.A gyártó erre a lemezre 25-30 év élettartalmat ígér. Így aztán az emlékei egy jó darabig biztonságban lesznek. De kérhető mpeg2 formátumban(ezt a formátumot minden médialejátszó ismeri vagy számítógépen is nézhető)amit külső hdd-re vagy pendrive-ra irok ki.

Minden DVD lemez könnyen kezelhető, egyedi menüvel (főmenü, almenü) egyedileg szerkesztve készülnek. De készülhetnek menü nélkül is. A dvd lejátszó azonnal indítja a filmet.

Díszborítóban vagy papírtokos átadással is rendelhető. Díszborítókhoz a fényképeket az anyagból vágok ki, majd digitálisan kijavítom. A szerkesztett díszborítót elkészülte után fotópapírra nyomtatom.